Comunitat Valenciana

E-mail: limne@limne.org
Phone: 635 475 706
Brief info

Limne és una entitat conservacionista espèciealitzada en la restauració d'ecosistemes aquàtics continentals.

Des de la seva creació l'any 2007, Limne fomenta la participació ciutadana en la conservació i la millora d'ecosistemes aquàtics a través de la custòdia del territori i la participació ciutadana.

Tal com consta als seus estatuts fundacionals, una de les finalitats de l'entitat és "promoure l'aplicació de tècniques pròpies de la custòdia del territori".

La Fundació Limne té subscrits convenis amb i) la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, que l'acredita com a interlocutora vàlida davant de l'Administració en matèria voluntariat, participació ciutadana i custòdia fluvial i ii) la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la realització d'actuacions de Custòdia Fluvial per al manteniment, la restauració i la millora del Domini Públic.

A més, Limne és membre del Fòrum de Xarxes i Entitats de Custòdia del Territori (FRECT) i la responsable de dinamitzar el grup de treball de custòdia fluvial a nivell nacional per la seva experiència, exclusivitat i especialització en la conservació del DPH. A més, és membre d'Avinença (Xarxa de Custòdia de la Comunitat Valenciana), del CIREF (Centre Ibèric de Restauració Fluvial) i de la SER (Society for Ecological Restoration).

Leave a comment